Ga naar hoofdinhoud

Afvallen!
Jullie hebben
daar vast
ideeën over.

Hebben we ideeën over afvallen? Jazeker.

Het slechte nieuws: je moet verstandiger eten en meer bewegen. Het goede nieuws: dat is leuk. En anders maken we het leuk. En afvallen levert veel meer op dan alleen minder kilo’s.
Bedenk hoe je je dan beweegt, hoe fit en energiek je je voelt, hoe vitaal je wordt… en blijft.

Afvallen betekent vooral dat je ongezonde gewoontes vervangt door gezonde gewoontes. We hebben ideeën genoeg en helpen je, zodat je snel plezier hebt (en geniet) van je nieuwe gewoontes. Zodat je niet kiest voor vulling maar voor voeding.

Zodat je ook na een lange werkdag niet op de bank crasht, maar je team bij Home of Heroes opzoekt en geniet van bewegen, van je uitdaging en van elkaar. We geven je goed en eerlijk advies. Heel nuchter. Los van waar marketeers, supermarkten, dieetgoeroes, schrijvers van kookboeken en lobbyisten je mee willen verleiden.

Of het leven dan nog leuk is? Jazeker. Want wees gerust: af en toe snacken mag nog steeds. Je gaat immers niet voor de korte termijn, maar voor een sportief, gezonde levensstijl met af en toe een heerlijke snack.

In een persoonlijke afspraak wisselen we graag de mogelijkheden en ideeën met je uit. Even kennismaken. Want jij daagt ons uit, wij jou. Maak die afspraak vandaag. Waarom wachten?

(en wij uit jou?)

Het beste uit jezelf halen. Jij daagt jezelf uit, dan daag je ook ons uit. Resultaat, dat telt. Zeg maar wanneer je tevreden bent.

Hoe haal jij het beste uit jezelf?

Laat jij je uitdagen op verschillende levels?
Meld je aan voor een gratis proefles.

Er zijn drie soorten trainingen. Functioneel Fitness waar de focus ligt op een uur bewegen en bij Beastmode training wordt je uitgedaagd fysiek en mentaal! De weightlifting is momenteel elke laatste zondag van de maand en hier zal er vooral worden gespeeld met techniek.

Voor €65,- krijg je een 10 ritten strippenkaart.
Een All-In abonnement is er voor €45,- per maand waarmee je aan de verschillende lessen kan meedoen; Functional Fitness, Beastmode & Weightlifting
Een losse training kost €8,50 #Drop-In!

"Home of Heroes; waar iedereen die aan zichzelf werkt, op welke manier dan ook, zijn eigen held is!"

Geen idee, waar je moet beginnen? Of weet je juist prima waar je moet beginnen.
Voor die eventuele stok achter de deur of gewoon het willen verbeteren van je talenten!

Dit kan allemaal! Kom maar op met je doelen.
Een losse les PT kost 55,- euro
De 5 strippenkaart kost 200,- euro

Je reis begint met een intake gesprek. Waar wil jij je op richten en wat zijn je doelen?
En ze hoeven echt niet altijd fysiek te zijn, want mindset is altijd onderdeel van de training.

Nee, je krijgt geen dieet. Je krijgt nieuwe inzichten; back to the basics. Bewustzijn, kennis (weet wat je eet) en... nieuwe, gezonde gewoonten en alternatieven.

Voor wie wil afvallen: 80% van ‘the job’ is voeding, 20% is beweging en ze stimuleren & versterken elkaar enorm.

Home of Heroes levert maatwerk, voor jou en/of je gezin.
Je 24/7 motivator voor een nieuwe leefstijl kost €111,- voor 6 weken.

De knop om? Ga je jezelf helemaal geven om je doel te halen? Om te leren van jouw vermoeiheids-, darm- en/of fysieke klachten? Om jezelf en het zorgen voor je lichaam beter te leren kennen? Kies voor het traject dat je leven verandert. Neem de tijd voor een intake met Selina en ga ervoor.

"Na een indringende kennismaking met jouw verhaal en jouw behoefte stellen we een plan op om 2 maanden samen aan de slag te gaan. Stap voor stap op jouw tempo!"

Check de website voor meer informatie of contact met Selina!
Liveliness Traject

Revalideren is doen. De aanpak wordt bepaald tijdens je consult met onze manueel therapeut Selina, maar de echte revalidatie doe je thuis of buiten deze afspraken.

Je stemt regelmatig met elkaar af, want alleen met een professional weet jij zeker dat er goede zorg wordt geleverd voor jouw uitdaging.

Revalideren is hard werken. Want terug je weg vinden na een blessure betekent ook je eigen lichaam opnieuw leren kennen en je grenzen verleggen.
Maar weet: je lichaam is adaptief en kan zich aan alles aanpassen zolang er maar de juiste tijd en trainingsprikkels aan worden gegeven.

Door middel van fysieke behandelingen & beweging met Selina als manueel therapeut en motivator zal jij je weg terug vinden naar jouw doel. You hero!

Wie voor een droombaan binnen defensie, politie of justitie superfit moet worden, wordt al snel verwezen naar Home of Heroes.

Wie vanuit professie superfit moet blijven kent Bart van Home of Heroes waarschijnlijk allang. Want in de overheidswereld is Bart stiekem ook thuis.

Met programma’s en trainingen die blijven uitdagen en je klaarstomen voor jouw job of de meest uitdagende intest (harde eisen), mentaal en fysiek. Bart zorgt dat jij er klaar voor bent en gaat altijd (verantwoord!) verder.

Vraag bij Bart naar de programma’s voor (overheids)organisaties voor uitzonderlijke prestaties.

Ontdek jouw innerlijke kracht en leiderschapspotentieel met de sessies voor persoonlijk bewust leiderschap. Bart helpt je om je authentieke zelf te omarmen, je innerlijke waakvlam weer te versterken en weer een effectieve leider te worden in je eigen leven en gemeenschap.

Ontdek samen met Bart hoe je je persoonlijke groei kunt stimuleren, verbinding kunt maken met je diepste waarden en doelen, en hoe je de wereld om je heen positief kunt beïnvloeden. Welkom; waar jouw bewuste reis naar persoonlijk leiderschap begint.

Vragen? Bel of app Bart gerust.

Beyuna
een Nederlands bedrijf waar het draait om een visie van inspireren en anders denken. De natuurlijke hoogwaardige voedingssupplementen van Beyuna geven het lichaam extra voedingsstoffen die bijdragen aan een gezond leven. Onze natuurlijke vitamines en mineralen zijn GMO-vrij en worden gemaakt op basis van het Clean Label-principe, zonder synthetische vul-, hulp- of kleurstoffen.
Daarnaast kent het een andere manier van geld verdelen/verdienen.
Autonomie voor zowel het lichaam als de portemonnee.

Meer over weten? Check de website.
bartenselina.beyuna.com/

Machoshroom
staat symbool voor kracht, moed en doorzettingsvermogen. Deze unieke combinatie van eigenschappen maakt het een ware held in ondersteuning bij elke uitdaging die het leven biedt. Of je nu op zoek bent naar een natuurlijke boost voor je energieniveau, of gewoon nieuwsgierig bent naar een alternatieve benadering van welzijn... Machoshroom biedt een aanvulling net zo krachtig is als de naam doet vermoeden, de paddestoelen van moeder natuur.

Ontdek meer over deze buitengewone paddenstoelen en laat je ondersteunen & inspireren!
machoshroom.shop/

Vragen? Bel of app gerust met Bart of Selina

Kom je kennismaken?

Home of Heroes
Bergen op Zoom
06 14304708
homeofheroesboz@gmail.com

Volg een proefles, kom een bakje thee of kopje koffie doen met Home of Heroes om kennis te maken, of bel met je vragen:
Selina: 06 53505456
Bart: 06 14304708

Liever mailen?
Doe dat dan naar homeofheroesboz@gmail.com We zullen snel reageren.

Back To Top