Ga naar hoofdinhoud

Fit zijn, lekker in mijn vel zitten

Je begrijpt het: stilzitten is geen optie. Bewegen werkt voor iedereen, ook voor jou. Maar, het moet wel leuk zijn! Ben je ongerust dat je niet mee kunt komen met de rest? Hoeft niet. Iedereen weet dat je het beste uit jezelf haalt met alle oefeningen die je kunt schalen naar jouw level.

Coaching. Samen lukt het wel.

Het innerlijke vlammetje, het vuur van motivatie, brandt altijd. Bij iedereen. Alleen zijn sommige mensen in de waakvlammodus geraakt. Dat interne vlammetje heeft soms wat begeleiding nodig. Een coach. Bij Home of Heroes werken motivators. Mensen die je supporten, door dik en dun.

Afvallen! Jullie hebben daar vast ideeen over.

Het slechte nieuws: je moet verstandiger eten en meer bewegen. Het goede nieuws: dat is leuk. En anders maken we het leuk. En afvallen levert veel meer op dan alleen minder kilo’s. Bedenk hoe je je dan beweegt, hoe fit en energiek je je voelt, hoe vitaal je wordt... en blijft.

Bewust leiderschap met Bart!

Verleg je grenzen en streef je naar het beste. Of je nu een overheidsheld, competitieve sporter, of doorzetter bent, wij zijn klaar voor jouw passie. Daarnaast bieden we coaching om vastgeroeste patronen te doorbreken en je mindset te versterken. Ontdek nieuwe perspectieven en bereik je volledige potentieel.

Liveliness Traject!

Even tijd voor jezelf, zorgen dat jij op nummer 1 staat. Investeren in jezelf omdat jij het waard bent. Kijkend…

We geven graag voeding aan goede voeding

Hoe hard en verbeten je ook sport, als je beter wilt presteren of wilt afvallen maakt je voeding echt het verschil. Maar hand in hand gaat het nog beter. Ons advies: klop even aan bij Home of Heroes. Benut onze kennis van voeding en ervaring met de programma’s die we ontwikkelen.
Back To Top