Ga naar hoofdinhoud

Fit zijn, lekker in mijn vel zitten

Je begrijpt het: stilzitten is geen optie. Bewegen werkt voor iedereen, ook voor jou. Maar, het moet wel leuk zijn! Ben je ongerust dat je niet mee kunt komen met de rest? Hoeft niet. Iedereen weet dat je het beste uit jezelf haalt met alle oefeningen die je kunt schalen naar jouw level.

Coaching. Samen lukt het wel.

Het innerlijke vlammetje, het vuur van motivatie, brandt altijd. Bij iedereen. Alleen zijn sommige mensen in de waakvlammodus geraakt. Dat interne vlammetje heeft soms wat begeleiding nodig. Een coach. Bij Home of Heroes werken motivators. Mensen die je supporten, door dik en dun.
Voeden vs vullen!

Afvallen! Jullie hebben daar vast ideeen over.

Het slechte nieuws: je moet verstandiger eten en meer bewegen. Het goede nieuws: dat is leuk. En anders maken we het leuk. En afvallen levert veel meer op dan alleen minder kilo’s. Bedenk hoe je je dan beweegt, hoe fit en energiek je je voelt, hoe vitaal je wordt... en blijft.

Mezelf uitdagen. maak me gek!

Je zoekt voorbij de uitdaging. De grens? Verleggen! Je bent een overheidsheld die dagelijks mensen beschermt en redt, je bent een competitiedier of hebt maar één standje: bikkelen! Home of Heroes is niet bang voor je. De ‘puke bucket’ staat voor je klaar.

Dress like a hero!

Niet alle helden dragen een cape. Kijk maar in de spiegel. Maar ze kunnen wel Home of Heroes-kleding dragen. Minstens…

We geven graag voeding aan goede voeding

Hoe hard en verbeten je ook sport, als je beter wilt presteren of wilt afvallen maakt je voeding echt het verschil. Maar hand in hand gaat het nog beter. Ons advies: klop even aan bij Home of Heroes. Benut onze kennis van voeding en ervaring met de programma’s die we ontwikkelen.
Back To Top