skip to Main Content

Johnny

Onze WODKoning en duivel tegelijk. Als je wilt zweten met goede coaching dan zit je bij Johnny wel goed. Met een achtergrond als beroepsmilitair bij de verkenners als sniper en meerdere buitenlandse missies weet Johnny als geen ander hoe het is om voor elkaar te zorgen, motiveren en voor elkaar in te staan.

Open, eerlijk en transparant en altijd op basis van vertrouwen.
Met een achtergrond in Crossfit & weightlifting zal Johnny er alles aan doen om van beginner tot gevorderde atleet het plezier in sporten aan te wakkeren.

Selina MSc.

De blije bij onder de helden die zorgt voor de balans in gezelligheid en sport.  Alles wat deze goedgemutste manueel therapeute doet, doet ze met een lach.  Selina is iemand die graag kennis deelt, zodat we er allemaal van leren. Naast  mobility coach, zorgt ze voor de revalidatie en herstel trainingen binnen Home of Heroes en daarnaast is ze bezig met blessure preventie. Sport moet leuk zijn terwijl je tegelijkertijd je eigen lichaam leert kennen en je grenzen opzoekt, en mocht je toch een keer een blessure hebben dan is Selina for the rescue.

Als manueel therapeut is ze steeds bezig met fysiek herstel en om het plaatje compleet te maken komen er nog andere onderdelen bij kijken als mindset, voeding en natuurlijke suppletie. Hoe dichter bij de natuur en hoe meer je echt luistert naar je lichaam hoe blijer onze bij wordt. Vraag haar alles en weet ze het niet gaat ze op onderzoek uit.

Bart

Naast ‘lomp sterk’, heeft ons brainstormbrein Bart de gave om altijd weer wat te verzinnen. Met een achtergrond in atletiek, turnen, weightlifting, crossfit, golfsurfen en nog 1000 dingen is Bart oprecht een echte duizendpoot. Een brede interesse en daarnaast professioneel trainer binnen de overheid.

Wanneer je met voeding, suppletie en personal coaching bezig bent dan is Bart je uitdager én motivator.

Met zijn ervaring uit de wereld van extreme sporten weet Bart hoe het is om alle grenzen te vervagen. Om elkaar te steunen door dik en dun. Dat weet hij prima te vertalen naar ‘lekker recreatief bezig zijn’. Want naast topsport gaat het vooral om het plezier en de aandacht die hij schenkt aan ‘zijn’ sporters en programma’s. Want aandacht maakt alles mooier.

(en wij uit jou?)

Het beste uit jezelf halen. Jij daagt jezelf uit, dan daag je ook ons uit. Resultaat, dat telt. Zeg maar wanneer je tevreden bent.

Hoe haal jij het beste uit jezelf?

Laat jij je uitdagen? Dat daagt ons professioneel uit!
Meld je aan voor een gratis proefles.

Een losse training kost €5,-.
Voor €36,50- krijg je een 10 ritten strippenkaart.
En het lijf en karakter van een bikkel.

Veel op reis, geen trek in een team, zelf doen? Kan.

We maken een schema voor minimaal vier weken en coachen je online. We bellen, appen en delen video’s. Reken maar dat we je motiveren. En desnoods corrigeren.

Kost €10,- per week (we dagen je vijf dagen per week een vol uur uit), vanaf vier weken.

Je krijgt maatwerk! In een schema voor vier weken staat jouw einddoel centraal.
Welkom bij Home of Heroes. Of doe je workouts thuis of waar dan ook.

Functional Fitness is de basis van je programma en het begin van je nieuwe levensstijl. Of kies een uitdagend doel om voor te trainen.

We coachen je telefonisch, we videobellen regelmatig (want je moet alles wel correct en gezond uitvoeren), delen inspirerende video’s en appen wat af.

Vier weken intensief maatwerk trainingsschema voor €80,-.

Nee, je krijgt geen dieet. Je krijgt nieuwe inzichten. Bewustzijn, kennis (weet wat je eet) en... nieuwe, gezonde gewoonten en alternatieven.

Voor wie wil afvallen: 80% van ‘the job’ is voeding, 20% is beweging. Maar ze stimuleren en versterken elkaar enorm.

Home of Heroes levert maatwerk, voor jou en/of je gezin.
Je 24/7 motivator voor een nieuwe leefstijl kost €50,- voor 6 weken.

De knop om? Ga je jezelf helemaal geven om je doel te halen? Kies voor het traject dat je leven verandert. Neem de tijd voor een intake en ga ervoor.

Na een indringende kennismaking en de aanmaak van een optimaal maatwerkprogramma gaan we voor een periode van 6 weken aan de slag met Functional Fitness en jouw eigen voedingsadvies.

In zes weken en voor €150,- zetten we de knop om.

Revalideren is doen. De aanpak wordt bepaald tijdens je consult met onze manueel therapeut Selina, maar de echte revalidatie doe je thuis of buiten deze afspraken.

Je stemt regelmatig met elkaar af, want alleen met een professional weet jij zeker dat er goede zorg wordt geleverd voor jouw uitdaging.

Revalideren is hard werken. Want terugvechten na een blessure betekent ook je eigen lichaam opnieuw leren kennen en je grenzen verleggen.
Maar weet: je lichaam is adaptief en kan zich aan alles aanpassen zolang er maar de juiste tijd en trainingsprikkels aan worden gegeven.

Door middel van het revalidatieprogramma met onze manueel therapeut zal jij je weg terug vinden naar jouw doel. You hero!

Wie voor een droombaan binnen defensie, politie of justitie superfit moet worden, wordt al snel verwezen naar Home of Heroes.

Wie vanuit professie superfit moet blijven kent de mensen van Home of Heroes waarschijnlijk allang. Want in de overheidswereld zijn de motivators van Home of Heroes thuis.

Met programma’s en trainingen die blijven uitdagen en je klaarstomen voor jouw job of de meest uitdagende intest (harde eisen), mentaal en fysiek. Home of Heroes zorgt dat jij er klaar voor bent en gaat altijd (verantwoord!) verder.

Vraag naar de programma’s voor (overheids)organisaties voor uitzonderlijke prestaties.

Kom je kennismaken?

Home of Heroes
Bergen op Zoom
06 14304708
homeofheroesboz@gmail.com

Volg een proefles, kom even een kop koffie doen met een motivator van Home of Heroes, maar bel in ieder geval met je vragen:
06 14304708

Liever mailen?
Doe dat dan naar homeofheroesboz@gmail.com We zullen snel reageren.

Back To Top