Ga naar hoofdinhoud

HAAL HET BESTE UIT JEZELF

Wat leuk dat je interesse hebt in buiten sporten met Home of Heroes! 
De motivators van Home of Heroes nemen je mee, dagen je uit en brengen je in balans. 

HAAL HET BESTE UIT JEZELF

Wat leuk dat je interesse hebt in buiten sporten met Home of Heroes! 
De motivators van Home of Heroes nemen je mee, dagen je uit en brengen je in balans. 

ONZE TRAININGEN

Functional Fitness

Functioneel trainen zodat je lichaam in het dagelijks leven kan toepassen wat het leert tijdens een training. Trainen met Selina is trainen MET je lichaam!

Laagdrempelig instappen en sporten op jouw niveau? Van beginner tot fantiek sporter, in deze les komt ieder aan zijn niveau. Alle professionele atributen liggen voor je klaar, nu aan jou om te beginnen. Van jezelf uitdagen tot “gewoon” lekker bewegen! 

Beast Mode

Je grenzen verleggen & dat stemmetje in je hoofd de mond snoeren? Hier kan het, een workout voor bikkels, misschien zelfs meer mentaal dan fysiek;). Uit het hoofd en in je lichaam, lekker rammen. Bart daagt je uit, fysiek en mentaal, om het allerbeste uit jezelf te halen. Heerlijk in de buitenlucht.

Personal training

Wil je één op één begeleiding van een van onze motivators? Kan! We gaan dan samen zitten om jouw behoeftes & doelen helder te krijgen om vanuit daar een persoonlijk plan voor je op te stellen, inclusief voedingsadvies of andere onderwerpen met betrekking tot bewustwording als je dat wilt. Je staat er nooit alleen voor en mag om hulp vragen!

Life changing

Wil je echt de knop omzetten en weet je niet goed waar te beginnen? Kies er dan voor om met Bart en/of Selina contact te hebben over wat ze op welk vlak voor je kunnen betekenen. Van voeding tot etiketten lezen, van gedragsanalyse tot leiderschapscoaching en nog veel meer. Ze nemen uitgebreid de tijd voor een indringende intake om vanuit daar te delen over een compleet life changing programma op maat voor je.

GRATIS PROEFLES

Ben je benieuwd hoe een les eruit ziet? Kom een keertje langs of plan jouw gratis proefles, zodat je zelf kunt ervaren hoe het is!

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel contact met je op.

  Ja, ik wil graag een gratis proefles:

  MEER INFO?

  Wil je eerst wat meer over ons of onze trainen weten? We vertellen je graag meer. 

  Laat je gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

   Ja, ik wil graag meer informatie over:

   Back To Top